您的位置: 首页 >中考快讯 > 正文

打卡战团|47天冲刺中考满分英语,等你来挑战!

2018-05-10 14:04:09来源:

原标题:打卡战团|47天冲刺中考满分英语,等你来挑战!

初中英语

上期答案:C

解析:句意:不要拿走字典,我正在用。本题前后两句是因果关系,根据“Don’t take the dictionary away.”可知,后句应使用进行时态,故选C。

阅读理解:

Using iPads to Make Learning Fun

Paper, pencil, whiteboard, textbook are the tools you need if you want to go to school. But recently,you can add another one to the list:an iPad.

Because the popular Appletabletis not only useful for searching the Internet and watching videos, but it is also being used to make learning fun.

Scientists now know that we learn better when we are enjoying ourselves, so recently software developers have made iPad applications(应用程序) that look like video games, but have strong educational content. One of the best examples of this new form of teaching application is Futaba, game in which up to four children try to recognize a spinning旋转的)object, and then identify what it is. The game can be used to teach English, math, foreign languages, or just about anything,and students love it. Teachers can even make their own questions.The important thing is that children enjoy the game, and don't even realize how much they are learning!

So the next time you have to choose between making your child study or letting them playgame, just remember---they could do both at the same time!

61. What can be added to the school thing list according to the passage?

A. An ipad.

B. An English textbook.

C. A pencil.

D. A whiteboard.

62. What does the underlined word"tablet"probably mean in Chinese in this passage?

A. 药片 B. 掌上电脑 C. 牌匾 D. 桌子

63. Futaba is.

A. an old kind of classroom

B. a new outdoor activity

C. a new educational application

D. a very old tool of teaching

64. How many children can take part in one Futaba game at a time?

A. 7B. 6C. 5 D. 4

65. Which of the following is NOT TRUE according to the passage?

A. Scientists think that we leam better when we are enjoying ourselves.

B. Futaba can only be used to teach languages.

C. Teachers can make their own questions using.

D. The writer thinks children can study and have fun playing games at the same time.

本篇阅读理解属于科技话题,难度中等偏上,聪明的你是不是已经跃跃欲试了呢?正确答案会在明天“初中英语”微信公众号的这个栏目里公布。

相关阅读

  • 普通高考
  • 高考快讯
  • 政策解读
  • 高考咨询
  • 中考中招
  • 中考快讯
  • 中考咨询
推荐阅读